Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 27 Mar 2011 | 10487 vizualizari

 

de obicei fac aceasta ciorbita doar din salata verde, da de data asta am vrut sa bag si spanac si loboda pentru a profita la maxim de toate vitaminele lor, e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • o legatura spanac
  • o legatura loboda
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe verzi
  • telina
  • pastarnac
  • patrunjel
  • smantana
  • 1 ou pt omleta
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de orez
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta:

Spalam legumele in cateva ape.

Taiem spanacul, loboda si salata julien, ceapa marunt, morcovul, telina si pastarnacul le dam pe razatoare.

Punem apa peste ele si le punem la fiert impreuna cu orezul spalat in cateva ape si cele 2 linguri de ulei.

Dupa ce au fiert legumele pregatim omleta, batem oul cu sare si piper si il punem intr-o tigaie unsa cu ulei, o intoarcem pe ambele parti pana se rumeneste frumos, dupa care o taiem felii de 2-3 cm si le punem peste legume, lasam sa mai dea cateva clocote si punem si smantana.

Asezonam cu patrunjel si acrim cu zeama de lamaie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta